AZ ALAPÍTVÁNYI BÁLRÓL, SZÜLŐKNEK

*Bizonyára tudják, hogy az iskolában működik az Izbégi Gyermekekért Alapítvány, mely az ide járó gyermekeket támogatja az év folyamán összegyűjtött összegekből. (Ilyen pl.: az adók 1%-a, pályázatok, és a Jótékonysági Alapítványi Bál.)

 

Osztálykirándulásokra, táboroztatásokra, tanulók versenyeinek és felkészülésének anyagi támogatására, tanulmányi versenyek benevezésére, jutalmazására. A Kisbánház padlózatának gumi-dekorozását, ablakszigetelését, az iskola udvarain lévő játszóeszközöket, mászókákat, 14 db érintő képernyős számítógépet, s ezek tárolásához asztalokat, valamint a felsősök folyosóján található zárható, színes tároló/öltöző szekrényeihez, az elsős osztályok sakk készletéhez, terráriumához, furulyák beszerzéséhez nyújtottunk az előző években anyagi segítséget.

 

*Idén is lesz Jótékonysági Bá, melynek bevételéből az Izbégi Iskola tanulóit támogatjuk a céloknak megfelelően:

            - Február 10-én szombaton 19 órától.

            - a V-8 Uszoda Konferencia termében

- Nyitótáncot (Bécsi Keringőt) az iskola 8.-os évfolyam tanulói táncolják

            - Zene: Pál Zoltán tánczenei előadó

 

*Belépők ára: 6.000,- Ft/fő, mely tartalmazza az aperitifet, a vacsorát+desszertet. (Kérjük a jegy megvételekor, mondják meg, hogy kikkel szeretnének egy asztalhoz ülni!!!)

Mulató jegy ára: 3.000,-Ft/fő (mely nem tartalmaz vacsorát, de az asztalt itt is le kell foglalni!)

 

*Aki nem tud eljönni a bálba, 1.000,- Ft-os  PÁRTOLÓ JEGYEK  megvételével nyújthat támogatást.

 

*A belépő- és pártolójegyeket  tőlünk osztályfőnököktől rendelhetik meg az ár befizetésével, mi pedig:  a „A” épületben Cseresznye Edittől, az „B” épületben Kertészné Ikvai Enikőtől  vásároljuk meg. (Kérjük, minél előbb küldjék be a belépők árát, hogy lefoglalhassuk időben az asztalokat, elkészíthessük a kívánt asztal-beosztást.)

 

*Szeretnénk kérni, hogy segítsék a Bált  tombola tárgyak (pezsgő, bor, repi-, vagy bármilyen egyéb felajánlott tárgyak) beküldésével; szolgáltatások (pl.: fodrászat, kozmetika, műköröm, autómosás, masszázs, fürdő belépők, stb.) felajánlásával.

 

*Az Alapítvány Kuratóriumi tagsága köszöni a szülőknek, hogy az adójuk 1%-val és a bálon való részvétellel, valamint pártoló jegyek megvásárlásával, tombolatárgyak beküldésével támogatják az Izbégi Gyermekekért Alapítvány munkáját, melyet a gyerekeikért hoztunk létre.

 

Menü

Leves
Tanyasi marhahúsleves
vargányás raviolacci

 

Főétel
Vörös sörben marinált omlós sertéstarja,
és
fűszeres bundában sült csirkemell
salsaverdével, zöldségpürével
és ropogós burgonyával

 

Desszert
Eper és vanília mousse torta,
balzsamecet zselével

 

Nagyon jó szórakozás kívánunk a Bálhoz:

Kuratóriumi tagság

                    

Az Alapítvány számlaszáma (egyéb, külön támogatásokhoz):1 0 4 0 3 1 1 2 – 3 1 1 1 2 7 7 4

Az Alapítvány adószáma (1%-hoz):   1 9 1 8 5 6 8 6    1    13